Toimitilojen saaneraus

Olemme erikoistuneet toimitilojen kokonaisvaltaisiin muutostöihin.

Saneeraukset aikataulussa

Toimimme saneerauskohteissa yleensä pääurakoitsijana ja otamme täyden vastuun remontin toteutuksesta sovitussa aikataulussa ja budjetissa. 

Kattavat muutostyöt

AVAIMET KÄTEEN -PERIAATTEELLA

Toteutamme toimistojen ja muiden liiketilojen saneeraukset ja muutostyöt asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan purkutöistä pintojen viimeistelyyn. Oman ammattitaitoisen henkilöstön ja luotettavien yhteistyökumppaneiden ansiosta kohteemme valmistuvat suunnitelmien mukaisesti ja asiakas saa meiltä käyttövalmiin tilan. 

Laadukasta korjausrakentamista

KOKENEET AMMATTILAISET

Henkilöstömme koostuu rakentamisen vahvoista ja kokeneista osaajista. Ammattilaisillamme on kymmenien vuosien kokemus korjausrakentamisesta. Meillä ammattitaito tarkoittaa ammatillisen osaamisen ja laadukkaan työnjäljen lisäksi positiivista asennetta sekä kykyä, halua ja mielenkiintoa tehdä yhteistyötä ja oppia uusia asioita.

Uusimme myös talotekniikan

LUOTETTAVAT YHTEISTYÖKUMPPANIT

Toimitilojen saneerauksen yhteydessä kannattaa myös tilan tekniikka modernisoida mahdollisuuksien mukaan. Luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme kohteissa myös sähkötyöt, LVI-työt, tietoverkot ja taloautomaation. Kaikissa työvaiheissa käytämme laadukkaita materiaaleja. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Yhteystiedot